Novak: Sve sam bliže željenoj formi

ATP 23. apr 202216:23 > 16:579 komentara
Podeli:
Novak Đoković
Starsrport/Serbia Open

Novak Đoković zahvalio se publici i rekao da je odigrao svoj najbolji meč na turniru u pobedi nad Karenom Hačanovom 4:6, 6:1, 6:2 u polufinalu Srbija opena.

„Izgleda da je rutina da izgubim prvi set, tako je već nekoliko mečeva. Nešto ću morati da promenim pred meč sutra, da krenemo bolje. Mada, ne bih se žalio da izgubim prvi set i da dobijem meč“, rekao je Đoković, koji je i protiv Đerea i Kecmanovića gubio prve setove, i dodao:

Vesti iz tenisa:

„Verovatno moj najbolji tenis ove nedelje u drugom i trećem setu. Raduje me to pred najvažniji meč, pred finale“.

Bio je zadovoljan Novak nivoom svoje igre, pogotovo uzevši u obzir da nije mnogo igrao ove sezone.

„Sve sam bliže željenoj formi. Danas sam na momente odigrao onako kako stvarno želim. Šljaka je jedinstvena podloga, zahtevna, potrebno je da igrač probije zid, i mentaln oi fizički. Ja sam imao manjak mečeva, izazov je posle toga vratiti se u formu i doći do maksimuma – tu se teško stiže, a brzo se gubi. Već se osećam komforno i samouvereno na terenu. Tri meča su dovoljna, dosta sam se natrčao“.

Zahvalio se nekoliko puta i publici Novak tokom intervjua na terenu.

„Predivan je osećaj ovde igrati, hvala vam mnogo, najlepši je osećaj ovde igrati. Moram da napomenem da stvarno nema lepšeg osećaja“, zaključuje Đoković.

To je šesta Novakova pobeda u sedam međusobnih okršaja sa Hačanovom. Za 87. trofej u karijeri, Đoković će se boriti sa boljim iz duela Andreja Rubljova i Fabija Fonjinija.

Komentari

Vaš komentar