Pilić u suzama: Đoković je najbolji svih vremena

ATP 24. apr 202219:213 komentara
Podeli:
Starsrport/Serbia Open

Novak Đoković je posle finala Srbija opena u kojem je poražen od Andreja Rubljova upriličio malu svečanost na kojoj je uručio poklone ljudima koji su imali veliki uticaj na njegovu karijeru.

Beogradska publika je pozdravila Marjana Vajdu, Miljana Amanovića, Gebharda Fila – Griča, kao i Nikolu Pilića. Novak je Pilića predstavio kao svog „teniskog oca“, što je izazvalo suze kod čuvenog stručnjaka.

povezane vesti

Ne znam šta da kažem. Izuzetna mi je čast da sam ovde. Novak Đoković nije jedan od najboljih, već najbolji teniser svih vremena. konkurenciji Federera, Nadala, Marija, 366 biti broj jedan, to je više od sedam godina. Po mom skromnom ubeđenju, možda će trebati hiljadu godina da se taj rekord obori. Srđan i Dijana, moju suprugu i mene tretiraju kao porodicu. Kad prođeš 80 godina emocije su još veće. Zato kažem, Novače, ovo je jedna od najboljih publika koju sam video u svom životu“

Pilić koji je bio deo stručnog štaba reprezenacije Srbije kada je osvojila Dejvis kup osvrnuo se i na samo finale u Beogradu.

Žao mi je što nije pobedio, čestitam Rubljovu, on je osmi igrač sveta, ne treba to zaboraviti. I da je Novak igrao prvi dan, drugi i treći po tri seta. Bio je bolestan i ovako kako se borio, bio je sjajan. U ovoj državi nepostoji niko kao Novak Đoković, nije mi jasno što ne mogu normalno da govorim… Novaku želim sve najbolje, a za mene, on je najbolji igrač svih vremena. Moram reći i ovo, Srđan i ja smo mislili da će biti veliki šampion, i ostao je godinama, ali što je najvažnije, on je odličan čovek“, zaključio je Pilić.

Komentari

Vaš komentar