Pospišil o treninzima sa Novakom: Najbolje iskustvo u karijeri

Podeli:
Mike Hewitt Getty Images Sport

Kanadski teniser Vasek Pospišil zahvalio se na društvenim mrežama na odlično odrađenom pripremnom periodu u teniskom centru Novaka Đokovića, gde je trenirao.

„Kada su me pozvali da treniram u Beogradu na Novakovoj akademiji sa njim i ostalim igračima, znao sam da će treninzi biti sjajni, ali nisam očekivao da celokupno iskustvo ostavi toliko veliki utisak na mene. ‘Oduvali’ su me svojim gostoprimstvom, terenima, tme što obraćaju pažnju na svaki detalj i celokupnom pozitivnom energijom koja vlada čitavim kompleksom. Ovo je bilo moje najbolje iskustvo u karijeri kada je reč o treninzima, a ja nisam tako mlad više, tako da to govori mnogo. Hvala mnogo Novaku, njegovom teniskom centru i svima koji su bili uključeni i koji su se postarali da ovo bude odlično iskustvo. Vratiću se, nema sumnje„, napisao je Pospišil.

Teniska sezona počinje u Australiji. Posle dvonedeljnog karantina teniseri mogu slobodno da se kreću po gradu i na programu su dva turnira iz Serije 250 (Melburn i „Adelajd“, koji će se takođe igrati u Melburnu), kao i ATP kup takođe u Melburnu od 1. do 5. februara.

Komentari

Vaš komentar