„Saša ima sve što je potrebno za grend slem titulu“

ATP 25. nov. 202112:00
Podeli:
Thomas Kronsteiner, Getty Images

Nemački teniser Aleksandar Zverev ima sve što je potrebno kako bi postao prvi teniser sveta i grend slem šampion, tvrdi njegov stariji brat Miša.

Zverev je sezonu okončao trijumfom na Završnom mastersu u Torinu – u polufinalu je pobedio Novaka Đokovića, a u finalu Danila Medvedeva.

Ove godine je osvojio još dve titule na masters turnirima, kao i zlato na Olimpijskim igrama. Cilj za narednu sezonu je jasan – grend slem trofej.

povezane vesti

„Saša je odličan igrač već neko vreme. Svi udarci su mu dobri, ima odličan servis, dobro se kreće. U Torinu je igrao i veoma pametno. Imao je odličnu godinu, pogotovo kada uzmemo u obzir sve što mu se dešavalo van terena“, rekao je Miša, nekada 25. teniser sveta.

„Moja intuicija, moj mozak, moje oči, sva moja čula mi govore da ima talenta i sve ostalo što je potrebno da bi bio grend slem šampion. Verujem da će se to uskoro i postati. Ne mogu da predvidim budućnost, ali uvek sam verovao da moj brat može da bude prvi teniser sveta i grend slem šampion. I dalje verujem u to“.

Šta vi kažete, gde bi Zverev mogao da osvoji prvi grend slem?

Komentari

Vaš komentar