Suze Federera na rastanku: Ne mogu biti srećniji

ATP 24. sep 20228:2711 komentara
Podeli:
Rodžer Federer
Action Images via Reuters/Andrew Boyers

Švajcarski teniser Rodžer Federer odigrao je oproštajni meč u karijeri, u dublu sa Rafaelom Nadalom na Lejver kupu. A posle njega nije mogao da zaustavi suze.

povezano

– Ovo je neverovatno, zaista jeste. Nisam želeo da se osećam usamljeno tamo. Čak i na sekund kada sam pozvan da izađem, osetio sam se usamljeno. Oduvek sam u srcu osećao da sam timski igrač. Srećan sam što sam uspeo ovo da prođem. Posebno što sam uz sebe imao Rafu i sve ove momke, sve ove legende. Želeo sam da ovo bude kao proslava i na kraju ispalo je baš tako kako sam se nadao. Ne mogu biti srećniji. Hvala vam – rekao je Federer.

Suze nije mogao da zadrži ni jedan od Federerova dva najveća rivala Rafael Nada, sa kojim je Švajcarac odigrao dubl, poslednji meč u karijeri.

– U nekom trenutku bili smo i najveći rivali na terenu, ali sve u dobrom maniru. Na terenu imamo potpuno različite stilove. Naš lični odnos se sa godinama pojačavao. Iz dana u dan, kako smo postajali stariji, shvatali smo da imamo mnogo toga zajedničkog i da na isti način idemo kroz život – rekao je Nadal.

Komentari

Vaš komentar