Svi Srbi poraženi u kvalifikacijama za turnir u Beogradu

ATP 11. apr 202117:491 komentar
Podeli:
Getty Images/Dennis Grombkowski

U nedelju je kompletirano prvo kolo kvalifikacija za ATP turnir u Beogradu. Četvorica srpskih tenisera doživela su poraze.

Viktor Troicki, Boris Butulija, Marko Topo i Marko Tepavac zaustavljeni su u prvom kolu kvalifikacija za turnir u Beogradu.

Viktor Troicki bio je postavljen za četvrtog nosioca u kvalifikacijama, a poražen je u tri seta od 244. igrača sveta Eliota Benhetrita 6:2, 3:6, 7:6.

Boris Butulija je dobio specijalnu pozivnicu i u prvom kolu kvalifikacija poražen je u dva seta od trećeg nosioca kvalifikacija Dmitrija Popka koji je slavio 6:2, 6:1.

Specijalnu pozivnicu nije iskoristio ni Marko Topo koga je u tri seta eliminisao drugi nosilac Alesandro Đinesi koji je do pobede došao rezultatom 2:6, 7:6, 6:2.

Prvi nosilac Andrej Martin eliminisao je i četvrtog Srbina u kvalifikacijama Marka Tepavca koji je takođe imao pozivnicu za turnir – 1:6, 7:6, 7:5.

Finalni mečevi kvalifikacija biće odigrani u ponedeljak. Turnir u Beogradu, iz kategorije 250 igraće se na šljaci i počinje 19. aprila.

Komentari

Vaš komentar