Zverev napustio Federera

ATP 18. jan. 202112:26 > 12:272 komentara
Podeli:
aleksanderzverev
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Aleksandar Zverev, sedmi teniser sveta, odlučio je da napusti menadžersku agenciju „TEAM8“, čiji je jedan od vlasnika Rodžer Federer.

Nemački as je prošle godine rešio da prekine saradnju sa ACE grupom i njegovim dugogodišnjim agentom Patrisiom Apijem. Taj razlaz je bio buran i u jednom periodu je uticao na loša izdanja nemačkog asa na teniskom terenu. Pridružio se Federerovom timu, ali se i tu kratko zadržao. Nedavno je prekinuo saradnju i sa trenerom Davidom Fererom.

povezane vesti

Dugo sam razmišljao o dugoročnoj strategiji mog razvoja. Zbog pandemije koronavirusa i velikog broja restrikcija odlučio sam da sve vezano za tenis vratim u porodične ruke. Zahvalan sam TEAM8 na predanom radu i neverovatnom iskustvu, ali vreme je da ponovo porodica preuzme glavnu ulogu“, istakao je Saša Zverev.

Za Nemca je 2020. godina bila burna i na terenu i van njega. Na US openu je igrao prvo Gren slem finale u karijeri. U privatnom životu se suoči sa optužbama za nasilje nad nekadašnjom devojkom, dok je druga dama izjavila da čeka dete sa Zverevim. Aleksandar je potvrdio da će postati otac, dok je odbio optužbe za nasilje.

Komentari

Vaš komentar