Zverev: Želim da pomognem ljudima, kao Rodžer i Novak

ATP 1. feb 202114:551 komentar
Reuters/Paul Childs

Nemački teniser Aleksandar Zverev nada se da će 2021. godina biti bolja za njega nego 2020, a kao ciljeve je istakao Gren slem titule i dobar rezultat na Olimpijskim igrama.

Nemac je prošle godine igrao svoje prvo Gren slem finale na US Openu, ali se u centru pažnje našao posle optužbi bivše devojke Olge Šaripove da ju je zlostavljao tokom veze.

„Nisu mi se dogodile lepe stvari, ali iz toga moram da izvučem lekcije, da postanem bolja osoba. Nisam znao kako da se nosim sa svime… Sada je drugačije. Kada imam problem, umem da se isključim kada izađem na teren“, rekao je Zverev.

Sedmi teniser sveta rešen je da promeni svoju sliku u javnosti.

Povezane vesti

„Voleo bih da osnujem i ja svoju Fondaciju i trenutno radim na tome. To je veoma važno, želim da pomognem ljudima. Pogledajte Rodžera i Novaka, uvek pokušavaju da urade nešto više. Nadam se da će 2021. biti bolja za mene nego što je bila 2020“.

Kada je reč o teniskim temama, ambicije su velike.

„Želim da osvojim četiri Gren slema, ali moramo da budemo realni, to nije lako. Fokusiran sam na najvažnije turnire, nisam daleko od titule. Takođe, Olimpijske igre su mi veoma važne“.

Zvereva čeka učešće na ATP kupu, pa Australijan Open.

Komentari

Vaš komentar