USA – Španija 21.00

Davis Cup 8. jul 201120:36 > 09. jul 2011 0:49

Ako su pobednici prva tri četvrtfinala izvesni, onda bi ovde trebalo sve da bude neizvesno

U Ostinu, Teksas, drugoj kući Endija Rodika, sastaće se Sjedinjene Države i Španija.Ali, navijači će morati da malo sačekaju na svog ljubimca pošto prvi meč igra njegov najbolji prijatelj Mardi Fiš.

Džim Kurijer, koji se nije loše pokazao ni kao tv voditelj, odavno nije imao ovako slatke muke da sastavi reprezentaciju, a to je, naravno, zato što je Endi Rodik odlučio da se vrati.

Fiš će igrati protiv momka koji je takođe stigao do četvrtfinala Vimbldona nedavno, Delisijana, izvinite, Felisijana Lopeza. Inače, igra se na jednoj izuzetno brzoj podlozi koju je ITF morao specijalno da odobrava.

Ako to nije dovoljno dobar meč, onda sačekajte duel Rodika i Ferera (da, ovo je Rodik bez kačketa), jedna od retkih prilika da ga tako vidite). Ofanzivan protiv defanzivnog tenisa, može li Rodik da pređe preko možda najveće krize u karijeri?

Protivnik, ove sezone fantastični David Ferer. Kada on stigne do osmine finala Vimbldona, ironično, dalje od Rodika, znajte da je u fantastičnoj formi. Biće ovo šest, možda i više sati teniskog uživanja. Ostanite sa nama!

Author: Branislav Jocić