Dejvis Kup: Srbija u Insbruku protiv Nemačke i Austrije

Davis Cup 12. apr 202113:052 komentara
Podeli:
Chris Hyde Getty Images Sport

Teniska reprezentacija Srbije takmičiće se sa Nemačkom i Austrijom u grupnoj fazi Dejvis kupa. Svoje mečeve izabranici selektora Viktora Troickog igraće u Insbruku.

U ponedeljak je objavljeno da će se grupna faza i četvrtfinala prestižnog reprezentativnog takmičenja igrati u Madridu, Insbruku i Torinu, dok će polufinala i finale biti održani u glavnom gradu Španije.

Srbija će igrati protiv Nemačke i Austrije u grupi F. Ti mečevi će se održati u Insbruku. Austrijski grad biće domaćin i grupi C, u kojoj su Francuska, Velika Britanija i Češka.

U Madridu će se igrati mečevi grupe A, koju čine Španija, Rusija i Ekvador. U španskoj prestonici igraće i Kanada, Kazahstan i Švedska, koji čine grupu B.

Treći grad domaćin je Torino. U njemu će se takmičiti Hrvatska, Australija i Mađarska u grupi D, te SAD, Italija i Kolumbija u grupi E.

U četvrtfinalu će se sastati prva i druga reprezentacija iz grupe A, prva i druga reprezentacija iz grupe B, pobednik grupe C i pobednik grupe F, pobednik grupe D i pobednik grupe E.

Takmičenje je na programu od 25. novembra do 5. decembra, a igraće se na tvrdoj podlozi.

Komentari

Vaš komentar