Srbija protiv Meksika na 1900 metara nadmorske visine

Federation Cup 17. avg 20229:041 komentar
Podeli:
Olga Danilović
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Šljaka, meč na otvorenom, grad San Luis Potosi. Bili Džin King kup selekcija Meksika odlučila se na ovu kombinaciju kojom će ugostiti reprezentaciju Srbije 11. i 12. novembra 2022. za plasman u kvalifikacije Svetske grupe 2023. koje su na programu aprila naredne godine.

Nadmorska visina grada San Luis Potosija u kome će se pod  meksičke i srpske reprezentativke boriti za plasman u aprilski plej of je 1900 metara.

povezane vesti

Teniska federacija Meksika odlučila se za ovaj grad koji je 2015. bio domaćin zonskog takmičenja I grupe Američke zone Bili Džin King kupa. Na istom mestu održan je I finalni turnir juniorskog Dejvis i Bili Džin King kupa za 2014. u konkurenciji do 16 godina.

Reprezentativke Srbije ovim nastavljaju bitke u 2022. u istom ambijentu, na šljaci i na otvorenom, ali ovaj put pod izuzetno zahtevnim uslovima za igru zbog nadmorke visine koja će iziskivati vrhusku fizičku spremnost

Ima dugu tradiciju održavanja muškog teniskog turnira iz čelendžer serije koji je prvi put u teniskom centru San Luis Potosiju održan 1980. godine.

Komentari

Vaš komentar