Badosa prva pozitivna na Australijan openu

Australian Open 21. jan. 202117:30 > 18:191 komentar
Podeli:
REUTERS/Charles Platiau

Paula Badosa prva je teniserka na Australijan openu, koja je potvrdila da je pozitivna na koronavirus. Španska igračica rekla je da ima određene simptome.

Trenutno 67. teniserka sveta nalazi se među 72 igrača koji su u strogom dvonedeljnom karantinu u Melburnu, pošto je na čarter letu za Australiju bilo nekoliko pozitivnih slučajeva.

povezane vesti

Imam loše vesti. Dobila sam pozitivan test na koronavirus. Ne osećam se dobro i imam nekoliko simptoma. Slušam doktore i nadam se da ću se brzo oporaviti. Prebačena sam u hotel namenjen bolesnim igračima i stalno se prati moje stanje. Vratiću se još jača, hvala svima na podršci“, napisala je Paula.

U sredu je objavljeno da je bilo četvoro igrača, koji su dobili pozitivan rezultat. Međutim, kasnije je za neke rečeno da su „postojali ostaci ranijih infekcija“. Igrači su frustrirani zbog strogih protokola i nemogućnosti da napuste sobu 14 dana.

Sa druge strane Kevin Anderson apelovao je na njih da pokažu više poštovanja za borbu koju Australijanci vode protiv koronavirusa.

Komentari

Vaš komentar