Barti izgubila samo dva gema, prošle Badosa, Azarenka…

Podeli:
AP Photo/Andy Brownbill

Ešli Barti je u drugom kolu Australijen Opena u dva seta dobila Lućiju Bronceti. Po setovima je bilo 6:1 i 6:1.

Ešli je tako na domaćem terenu pokazala da se veoma doboro oseća i da je u sjajnoj formi. Ona je ukupno na čitavom turniru izgubila tri gema u dva meča, a sada će joj rivalka biti Kamila Đorđi. Barti je u duelu protiv Bronceti napravila pet brejkova.

Inače je u poslednjih pet mečeva Eš bez pretrpljenog brejka. U tim duelima je ona spasila svih šest brejk lopti koje je imala protiv sebe.

Ešli će igrati sada sa Kamilom Đorđi. 30. nosilac je dobila Terezu Martincovu 2:0, po setovima 6:2 i 7:6 za nešto više od sat i po.

Viktorija Azarenka je bila ubedljiva protiv Džil Belen Tajhman. 24. nosilac je izgubila svega tri gema za sat i 15 minuta igre, po setovima je bilo 6:1 i 6:2. Vika će igrati sa Elinom Svitolinom kojoj je Francuskinja Harmoni Tan predala duel u trećem setu pri rezultatu 5:1 za Ukrajinku.

Paula Badosa je pobedila Martinu Trevizan iz Italije u dva seta takođe ubedljivo. Bilo je 6:0 u prvom i 6:3 u drugom setu. Ona je osmi nosilac a sada će igrati protiv Marte Kostjuk koja je izbacila Badosinu sunarodnicu Saru Soribes Tormo. Ukrajinka je Špankinju dobila za dva sata u dva seta. Bilo je 7:6 i 6:3.

Medison Kis je prošla dalje savladavši Rumunku Kristijan 6:2 i 7:5, dok je Džesika Pegula bila bolja od Bernarde Pere 6:4 i 6:4. Julija Ostapenko je igrala tri seta protiv Alison Riske i slavila je. Po setovima je bilo 4:6 , 6:2 i 6:4. Dalje je prošla i Špankinja Parisas-Dijas kojoj je duel drugog kola predala Belgijanka Marina Zanevska.

Komentari

Vaš komentar