Đere i Rafa igraju rano ujutru, na terenu Olga, Fića, Viktor

Podeli:
Morgan Hancock / Stringer

Drugi dan Australijen Opena biće veoma zanimljiv za ljubitelje tenisa iz regiona jer igra nekoliko igrača iz Srbije i Hrvatske, dok će i Crnogorka Danka Kovinić imati svoj duel sa prvim nosiocem na ženskom turniru Ešli Barti.

Laslo Đere i drugi nosilac Rafa Nadal će izaći na Rod Lejver arenu predveče po australijskom, a rano ujutru po srednjeevropskom vremenu. Njihov meč je treći na najvećem stadionu u Melburnu, a pre njih se igraju dva meča u ženskoj konkurenciji. Tako je procena da će oni početi meč između četiri i pet ujutru.

Organizatori su u večernji termin na Rod Lejver areni stavili duel Danke Kovinić i domaće teniserke i prve igračice sveta Ešli Barti. Stefanos Cicipas, za koga se očekuje da će imati veliku podršku grčke publike u Melburnu će igrati iza tog meča sa Žilom Simonom.

Olga Danilović i Petra Martić će igrati na „1573“ areni. Njihov duel neće početi pre pet po lokalnom vremenu, što znači da će i one početi u vreme kada će započeti duel Nadal i Đere.

Filip Krajinović i Robin Hase će igrati drugi meč na terenu 12 i trebalo bi da počnu taj duel oko 2 i 30 iza ponoći, dok u 1 kreću na terenu 13 Borna Ćorić i Gvido Pelja. Viktor Troicki i Majkl Moh imaju treći duel na istom terenu i oni će igrati tokom noći po srednjeevropskom vremenu.

Komentari

Vaš komentar