Đoković na terenu u ponedeljak

Australian Open 6. feb. 20218:552 komentara
Podeli:
Novak Đoković
REUTERS/Kelly Defina

Prvi meč na ovogodišnjem Australijen Openu Novak Đoković će igrati protiv Žeremija Šardija u ponedeljak. Meč bi trebalo da počne oko 10 i 30 ujutru jer je drugi po redu u večernjem programu.

Cela gornja polovina žreba u kojoj je prvi nosilac Novak Đoković igra u ponedeljak, tako da će osim srpskog tenisera na terenu biti i Dominik Tim, Saša Zverev, ali i Miloš Raonić, Nik Kirjos i Marin Čilić. Od srpskih tenisera će još na terenu biti i Dušan Lajović kome je protivnik Sergej Strahovski, kao i Miomir Kecmanović koji igra sa Kamilom Majhšakom.

Lajović bi na terenu trebalo da bude oko šest čaova ujutru.

Što se tiče teniserki, tamo će donji deo žreba početi prvi. To znači da u ponedeljak igraju Simona Halep i Naomi Osaka, ali i Serena Vilijams. Na terenu će biti Nina Stojanović kojoj je protivnica Irina Begu, dok će na terenu biti i Slovenke Tamara Zidanšek i Polona Hercog. Nina će na terenu biti u noći nedelja na ponedeljak po srednjeevropskom vremenu i to u jedan čas iza ponoći.

Inače igrači koji u nedelju treba da igraju finale ATP Kupa, a to su Danil Medvedev, Aleksandar Rubljov, Mateo Beretini i Fabio Fonjini su u donjem delu žreba i imaće dan pauze između dva meča. Što se tiče Đokovićevog benefita, on će imati dva dana pauze između polufinala i finala ukoliko dođe do tog dela turnira.

Komentari

Vaš komentar