Kirjos: Pitaću Novaka da igramo dubl negde zajedno

Australian Open 18. jan. 202212:43 > 12:442 komentara
Podeli:
Nik Kirjos
Photo by Cameron Spencer/Getty Images

Australijski teniser Nik Kirjos kaže da je iz principa podržao Novaka Đokovića i da bi to učinio da je bilo ko bio na Novakovom mestu.

Na konstataciju da je preko noći postao prilično popularan u Srbiji, da ga je Dušan Lajović nazvao „Nikom Srbinom“, Kirjos je rekao:

Povezane vesti:

„To je sjajno. Novak i ja smo imali razmirice u prošlosti. I da je neko drugi u pitanju, uradio bih istu stvar, nisam to uradio zato što je Srbin. Zauzeo bih se za ono što mislim da je ispravno i da je neki drugi igrač bio u pitanju. Pogodilo se da je to bio Novak i da je priča bila prilično velika. Sada smo drugari („bromance“ na engleskom). Ne žalim se, mislim da ću ga pitati da igramo dubl negde zajedno“, kaže Kirjos uz osmeh.

Posle pobede nad Liamom Brodijem u tri seta, Kirjos se u drugom kolu sastaje sa Danilom Medvedevom, kojeg je dobio u oba dosadašnje međusobna okršaja – 2019. u Rimu i Vašingtonu.

„Sada je on dvostruko bolji igrač nego tada. Ipak, znam njegov stil igre, znam kako treba da igram, pomoći će mi to iskustvo. Razlikujemo se po načinu igre. Ipak, zasad ne razmišljam o tome, prvo ću malo da se opustim i da uživam, sutra me čeka dubl“, dodaje Kirjos.

Komentari

Vaš komentar