Medvedev: Nisam video mnogo negativnih reakcija, super je

Australian Open 22. jan 202212:573 komentara
Podeli:
Daniil Medvedev
Photo by Darrian Traynor/Getty Images

Drugi teniser sveta Danil Medvedev kaže da nije mnogo gledao Maksima Kresija, svog narednog protivnika na Australijan openu.

Medvedev je pobedio Van de Zandshulpa u trećem kolu sa 6:4, 6:4, 6:2, a sada ga čeka 24-godišnji Amerikanac sa servis-volej igrom.

Australijan open:

„Nikada nisam igrao s njim. Pogledao sam neke mečeve, gledao sam taj brejk s Karenjom Bustom na US openu. Bila je to velika pobeda za njega, tada smo videli da zapravo može da pobeđuje najbolje na slemovima. Očigledno je da ima samopouzdanja, i moram da se spremim dobro taktički i mentalno. Servira prilično dobro“, rekao je Rus.

Medvedev je prokomentarisao i svoj odnos sa publikom, tj. izjavu da oni koji prave buku između prvog i drugog servisa imaju „nizak koeficijent inteligencije“.

„Sve je super. Mislim da je sve bilo u redu i pre neko veče, govorio sam samo o jednoj konkretnoj stvari, o buci između prvog i drugog servisa. Ostalo je OK, naravno da će da navijaju za Nika, nisam glup. Viđao sam i na drugim mečevima – aplaudiraju, luduju posle promašenog prvog servisa. To ne treba da se dešava, ali naravno da ne možete kontrolisati svakoga“, kaže Rus i dodaje:

„Na ovom meču je bilo odlično. Volim te intervjue na terenu – naravno, ne možeš da razgovaraš dva sata s publikom, ali ti trenuci su zabavni. Nisam video ni mnogo negativnih reakcija na moju izjavu. Oduvek sam osećao da imam podršku ovde, osećam se skoro kao kod kuće“.

Komentari

Vaš komentar