Rodik: Džoker je toliko dobar

Australian Open 21. feb. 202119:02 > 19:163 komentara
Podeli:
Getty Images/Adam Glanzman

Nije retko Endi Rodik imao ne tako lepe stvari da kaže za Novaka Đokovića, ali opet, nije ostajao nem ni kada je trebalo da ga pohvali nakon dobrih igara.

Novak Đoković savladao je Danila Medvedeva u tri seta u finalu Australijan opena i osvojio devetu titulu u Melburnu, a ukupno 18. Gren slem.

„Džoker je toliko dobar. Tokom godina je rutinski pobeđivao brojne sjajne tenisere na Australijan openu. Ne postoji mesto na terenu gde možete da ga napadnete. To je kao da ne možete da zadate udarac bokseru koji može da vas nokautira obema rukama. Poštovanje“, napisao je Rodik na Tviteru.

Na komentar da je ranije uvek bio korektan u komentarima, ali da se to promenilo, Rodik je odgovorio:

„Uvek govorim onako kako je. Pronađite mi jedan primer da nisam ukazao Novaku poštovanje za nešto što je uradio na terenu. Imam pravo da se ne slažem sa nekim stvarima van terena, ali u potpunosti poštujem njegovu igru. On je nestvaran“.

Priča se razvila i do pitanja da li će Novak godinu završiti kao igrač sa najviše Gren slemova:

„Nisam baš najbolji u matematici, ali za to bi bilo potrebno da Rafa ne osvoji Rolan Garos. Ne idem tako daleko, ali ako Novak pobedi Rafu na Rolan Garosu ove godine biće veoma teško reći da nije najbolji. Naravno, to će pokazati vreme, ali to bi bio veliki korak ka tome“, poručio je Rodik.

Komentari

Vaš komentar