TA: Saopštenje o Đokoviću, bez spominjanja Đokovića

Australian Open 18. jan 20228:55 > 10:1737 komentara
Podeli:
Novak Đoković, Craig Tiley
Cameron Spencer/Getty Images

Organizatori Australijan opena izdali su saopštenje u kojem su priznali greške u organizaciji ovogodišnjeg turnira, u svetlu sage sa Novakom Đokovićem.

„Shvatamo da su nedavni događaji bili velika smetnja za sve i duboko žalimo zbog uticaja na sve igrače. Uvek postoje lekcije koje treba da se nauče, pregledaćemo sve aspekte pripreme turnira, kao što to činimo svake godine. Taj proces počeće kada šampioni Australijan opena podignu trofeje. Australija ima jaku i ponosnu tenisku traciju, bilo bi fantastično videti publiku kako navija za najbolje tenisere svete. Sada, svi ljubitelji tenisa širom sveta, zajedno sa nama, žele da se usredsrede samo na igru koja izaziva toliku strast. Radujemo se pred dve briljantne nedelje tenisa“, navodi se u saopštenju koje je prosleđeno novinarima i javnosti.

Povezane vesti:

Takođe, iz Tenis Australije poručuju da su od samog početka poštovali odluku ministra za imigraciju i odluku Federalnog suda.

„Turnir je počeo, a naš prioritet je uvek bio da osiguramo najbolje moguće uslove za igrače, navijače i zajednicu. Australijan open je izložba Melburna. Teniska asocijacija Australije je blisko sarađivala sa saveznom vladom i vladom Viktorije kako bi igračima, osoblju i navijačima pružio bezbedan Australijan open. Turnir u vreme globalne pandemije veliki je izazov za sve nas“, dodaje se.

Komentari

Vaš komentar