Jorović: Stalno nešto krpimo, sada stopiram sve

Grand Slam 31. avg 20210:32 > 3:01
Podeli:
Ivana Jorović
Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

Ivana Jorović je ispala od Kolumbijke Marije Osorio Serano u prvom kolu US Opena. Bilo je 2:0, po setovima 6:2 i 6:2. Posle meča Srpkinja je pričala o povredama, povratku u formu ali i o Novaku Đokoviću.

Ivana je pre poraza od Osorio Serano igrala na turniru u Čikagu gde je ispala odmah od Klare Burel i to posle predaje. Na Olimpijskim igrama je prethodno ispala od Van Ujtvank, a i pre toga dugo nije uspela da napravi dobar rezultat na nekom turniru.

Sjajno je vratiti se na teren. Ne znam šta da kažem posle poraza u prvom kolu. Bio je težak meč, nisam igrala onako kako sam želela, i kako sam trenirala. Ipak, treba nastaviti, raditi naporno, nadam se da ću igrati bolje uskoro„, kaže Ivana Jorović.

Ona je pričala i o čestim povredama koje je mnogo muče i koje otežavaju pripreme za mečeve.

Na žalost, stalno sam povređena, došla sam u Čikago da se pripremim za US Open. Nisam odigrala dva turnira, predala sam posle prvog meča. Stalno su tu neke povredice zato što jurim da iskoristim ovaj zaštićeni renking koji imam, ali nisam stigla ni dovoljno da se pripremim, stalno nešto krpimo. Definitivno posle ovoga stopiram sve turnire, ne jurim više ništa. Prvo ću se dobro pripremiti mesec dana i onda ću nastaviti, pa kako bude„.

Ivana Jorović je takođe pričala i o Novaku Đokoviću sa kojim se nedavno slikala. Kaže i da može da osvoji 21. Grend slem baš u Njujorku.

O Novaku sve najbolje, ne zato što je to Novak, već zato što je to moje iskreno mišljenje. Mnogo mi pomaže sa savetima. Neću da budem pristrasna ali stvarno je sjajan. Ja verujem u njega. Od srca mu želim titulu. Pun je samopouzdanja, tako da verujem u njega„.

Komentari

Vaš komentar