Osaka o Novaku: Moje mišljenje nije važno, znam taj osećaj

Grand Slam 15. jan. 20229:445 komentara
Podeli:
Julian Finney, Getty Images

Japanska teniserka Naomi Osaka govorila je na konferenciji za medije pred početak Australijan Opena o slučaju prvog tenisera sveta Novaka Đokovića. Ona je istakla da ne bi želela da komentariše situaciju u kojoj se Novak nalazi jer njeno mišljenje u ovom trenutku nije važno.

„Ne smatram da je moje mišljenje važno, iskreno. Čak i ako kažem šta mislim, biće ljudi koji misle na jedan način i onih koji misle na drugi. Takođe, znam da mišljenje jednog čoveka neće promeniti ništa, samo će prouzrokovati dalje kontroverze. Situacija je stvarno loša. On je toliko veliki igrač i tužno je što će ga neki pamtiti samo po ovome. Ali takođe smatram da to nije na nama teniserima, to je na vladi Australije i njenoj odluci da taj slučaj reši“, rekla je Osaka i dodala:

„Znam kakav je osećaj kada ste u toj situaciji da sve druge ljude pitaju o vama, da daju svoje mišljenje o vašem problemu, zatim čitate i slušate sve te komentare drugih igrača, to nije najsjajnija stvar. Samo se trudim da ostanem pozitivna“.

Zvanična odluka o tome da li će najbolji teniser sveta ostati u Australiji i učestvovati na Australijan openu, ili će biti deportovan, doneće se u noći između subote i nedelje.

 

Komentari

Vaš komentar