Krunić: Miljan me “opravio” za tri dana, mogu da se vratim

Roland Garros 26. maj 202214:09 > 15:21
Aleksandra Krunić
GEPAxpictures xWalterxLuger via Guliver

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je da je zadovoljna najviše time što nema više fizičkih problema.

Posle četiri pobede, Krunićeva je izgubila od Veronike Kudermetove sa 6:3, 6:3.

“Veronika je bila čvrsta danas. Zameram sebi jedino procenat prvog servisa, ali žurila sam da serviram jer sam znala da dolazi brži ritern nazad. Mnogo je napredovala u poslednjih nekoliko godina, jedna od najtežih protivnica za drugo kolo. Nisam imala mnogo mečeva na ovom nivou, trebalo mi je vremena da se adaptiram. Ona je ispunila plan, pogađala je to što je htela”, rekla je Krunićeva i dodala:

Aleksandra Krunić
WalterxLuger via Guliver

“Jesam zadovoljna, četiri nedelje nisam trenirala zbog ruke. Bila mi je dislocirana ključna kost, a bila je pogrešna dijagnoza pre, mučila sam se od Australije. Miljan (Amanović) me je oporavio za tri dana, FED kup sam igrala na tabletama. Svakakvih saveta je bilo, drago mi je što je rešeno, ali žao mi je što sam izgubila pet meseci lutajući bez pronalaska uzroka”.

Aleksandra veruje da su bolji dani pred njom.

Aleksandra Krunić
AP Photo/Thibault Camus

“Izvukla sam maksimum iz sebe. Znam šta treba da radim kako bih se vratila tamo gde sam bila na listi. Sada sam srećna što sam zdrava. Prekosutra idem za Hrvatsku, sutra ću da testiram neke rekete jer ovi kojima igram uskoro neće imati gde da se kupe. Slede Makarska, pa Valensija, pa Birmingem, Istborn i Vimbldon ako uđem u glavni, a mislim da hoću. Trećeg juna je definitivni spisak”, zaključila je Krunićeva.

Komentari

Vaš komentar