Nadalu smetala svetla: Što moraju tako rano da ih pale?

Roland Garros 7. jun. 202121:112 komentara
Podeli:
Clive Brunskill/Getty Images

Španski teniser Rafael Nadal nastavio je misiju odbrane titule na Rolan Garosu, novom pobedom u tri seta, ukupno 35. na pariskoj šljaci što je novi rekord turnira. Ipak, nije sve bilo idealno za "Bika" sa Majorke u meču protiv Sinera.

Počeo sam odlično, a onda sam počeo previše da forsiram njegov bekhend i da budem dosta iza osnovne linije. To je bila greška i prepustio sam mu kontrolu igre. Ali onda sam uspeo da vratim brejk na 5:4, vetar je pomogao i ja sam iskoristio šansu. Od tada sam podigao nivo tenisa, osvojio osam vezanih gemova, poveo 4:0 u drugom setu. Međutim, napravio sam par grešaka, on je zaista dobro igrao i prišao na 4:3 i servirao za izjednačenje. Od tada, pa do kraja mislim da sam igrao izvanredno – rekao je Nadal.

povezano

Rekorder po broju titula na Rolan Garosu požalio se na organizatora zbog trenutka kada su počeli da pale svetla na stadionu Filip Šatrije.

Mislim da su prerano upalili svetla. A sunce je i dalje obasjavalo jednu stranu terena i bilo je veoma neprijatno. Mnogo su mi smetala svetla. Kao da nismo ranije igrali bez svetala do devet sati uveče. A onda su mi oni rekli da je to zbog televizije. Ali ja kažem, imali smo televiziju i pre nego što su uvedena svetla na Rolan Garos.

Komentari

Vaš komentar