Ozmo i Vragolasti: Novak i Rafa, servis ispod ruke, RF…

Roland Garros 6. jun 202110:297 komentara
Ozmo i Vragolasti
Printscreen

U sedmoj epizodi Ozmo i RG21 doveli smo i prvog gosta – u pitanju je Grgo Dukić, u čijim odličnim i duhovitim objavama možete da uživate ukoliko pratite stranicu Vragolasti tenis na fejsbuku i instagramu (ako to još ne radite, obavezno!).

Gotova je prva sedmica turnira i to je idealno vreme za rekapitulaciju viđenog i pogled u blisku budućnost. Počeli smo od donjeg dela žreba u muškoj konkurenciji: da li je Timovo ispadanje iznenađenje, hoće li Zverev uspeti da se reši duplih grešaka, zašto je Medvedev u privilegovanoj poziciji i da li će Cicipas na kraju biti (bar) finalista?

Sve dosadašnje epizode Ozmo i RG21 pronađite OVDE, a stranicu Vragolasti tenis OVDE.

Zatim smo se posvetili superteškašima u gornjoj polovini: koji su pozitivni znaci za Federera posle tri pobede, a gde ipak još škripi? Ko je od italijanskih mladića, Muzeti ili Siner, u boljoj poziciji da namuči najveće favorite – Đokovića i Nadala? Tu se umetnula i diskusija o Feliksu Ože-Alijasimu, u kojoj su Ozmo i Grgo ukrstili koplja, ali su se saglasili u vezi sa servisom „ispod ruke“.

Razgovarali smo i o dublu i velikom uspehu Nikole Ćaćića i Toma Brkića, da bismo zaključili diskusijom o ženskom delu turnira: kako Iga Švjontek razbija predrasude o ženskom tenisu, šta očekivati od Sloun Stivens, zašto je Serena najveća svih vremena…

Uživajte!

Komentari

Vaš komentar