Ivana: Mesec i po dana nisam ništa radila…

US Open 26. avg. 201923:19 > 23:23
Podeli:
Jon Naga

Srpska teniserka Ivana Jorović izjavila je da nije dovoljno fizički spremna posle poraza od Ige Švjontek (6:0, 6:1) u prvom kolu US opena.

Čačanka je igrala sa vidnom bandažom oko lakta desne ruke.

“Svašta se dešavalo sa laktom… Osećala sam bol još na turniru pre Vimbldona, a posle njega nisam igrala nijedan turnir. Nekih mesec i po dana nisam ništa radila, samo oporavak i terapije, a dve nedelje pre Njujorka počela sam da se vraćam u igri… U suštini sam se oporavila, ali nisam uspela ništa od toga da prikažem sada na terenu“, rekla je Jorovićeva i dodala:

“Prvi turnir posle povrede, tako sam i prošla. Ne osećam bol, ali postoji mali strah, na servisu, nisam dovoljno ni trenirala, ali to su izgovori – imam dovoljno godina i ne treba da mislim o tome“.

Povezano

Mlada Poljakinja je u naletu, što je i pokazala.

“Generalno se nisam dobro snašla u njenoj igri – duboke lopte, spinovi, visoke lopte, mislim da fizički trenutno nisam mogla da izdržim njen ritam, stizala je i lopte koje sam dobro odigrala i koje nisam očekivala da će stići. Bez servisa ne mogu da igram, a sada mi nije funkcionisao uopšte“, zaključila je Jorovićeva.

Ivana je rekla da joj je sada plan da ide u Kinu i da će igrati WTA turnire, ali nije još odredila koje.