Kecmanović: Lepa šansa na papiru, ali tako je ispalo

US Open 30. avg. 20190:57 > 0:58
Podeli:
Jon Naga

Posle poraza od Paola Lorencija (7:6, 6:7, 7:6, 3:6, 6:3) u drugom kolu US opena, Miomir Kecmanović kaže da je protivnik odigrao mnogo bolje od očekivanja.

“Da. Odigrao kao da je igrao pre 20 godina a ne da ima 40 godina. Moglo je da ode na drugu stranu, igrao sam OK – više sam promašivao, on je samo vraćao, na kraju sam nekoliko lopti promašio kada nije trebalo i to je to“, kaže Kecmanović.

Mladi teniser koji uskoro puni 20 godina kaže da se fizički dobro osćeao uprkos tome što je meč trajao skoro pet sati.

“Malo sam bio umoran, ali sam se osećao bolje nego kada sam pet setova igrao na Rolan Garosu, to je nešto bar dobro. Šta da radim, kada je bilo bitno na kraju, dve lopte za milimetarsu izašle. Da mi u trećem setu nisu dosudili aut kada sam pogodio liniju, imao bih 0:40, možda bi bilo drugačije. Sad ne znam“.

Povezano

Da, bila je to velika greška…

“Bilo je 5:5 u trećem, 0:30 i lob dobar, nasred linije. Realno, 0:40, ko zna šta bi se dogodilo. Nastavio sam ipak dalje, nisam pao, uspeo sam da dođem do petog seta i na kraju za dve lopte“.

Bila je to lepa prilika za prvo treće kolo na Slemovima i meč sa Stanom Vavrinkom.

“Jeste, ali šta da radim kad je bolje odigrao. U redu je da je na papiru sve tako, ali treba da se odigra meč, danas je tako ispalo“.

Kecmanović će do kraja sezone prvo igrati turnire u Kini, a zatim se za kraj seli u Evropu.