Novakov dokumentarac za koji mesec: Bolje ćete me upoznati

US Open 7. sep. 202113:003 komentara
Podeli:
Novak Đoković
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Još tokom Australijan opena, Novak Đoković najavio je da se snima dokumentarac o njegovom pohodu na istorijski broj jedan, tj. na obaranje rekorda po broju sedmica na prvom mestu na svetu.

Prvobitno je dokumentarac trebalo da izađe krajem avgusta, ali u međuvremenu su se stvari promenile – posle pobede nad Džensonom Bruksbijem u osmini finala US opena (1:6, 6:3, 6:2, 6:2), Novak je objasnio zašto je do pomeranja došlo.

US open:

„Desile su se promene u međuvremenu, jer smo hteli da snimimo više materijala. Trenutno je plan da to izađe krajem ove ili u prva dva meseca sledeće godine. Sakupljamo materijal i iz Njujorka. To sve treba da se uveže, pa da odlučimo hoće li to biti serijal ili jedan dokumentarni film, da odlučimo formu timski“, rekao je Đoković.

Potom je Novak ponovo konstatovao da se još snima i dodao je da je uzbuđen zbog projekta.

„To će biti prvi put da je nešto u našoj produkciji, stvari koje su vezane za moju intimu i privatnost. Reč je o mojoj karijeri i životu, svi moji najbliži ljudi su dali intervjue i govorili o meni. Mislim da će biti veoma interesantno, nadam se da će se ljudima dopasti i da će me upoznati na bolji način oni koji me ne poznaju van terena“, zaključuje Novak.

U četvrtfinalu US opena, Novak će igrati sa Mateom Beretinijem iz Italije.

Komentari

Vaš komentar