Radukanu: Pisali mi školski drugovi, roditelji „iskulirali“

US Open 7. sep. 20210:42
Podeli:
Ema Radukanu
Photo by Sarah Stier/Getty Images

Posle pobede nad Šelbi Rodžers 6:2, 6:1 u osmini finala US opena, mlada Britanka Ema Radukanu kaže da je iznenađena svojim nastupima u Njujorku.

„Mislim da konačni rezultat nije važan, mečevi su dinamični i mnogo gemova se igra na razliku. Te duge gemove može samo jedna da dobije, ali meč je neizvestan. Imam mnogo samopouzdanja i srećna sam što igram ovako dobro u SAD. Osećam se kao da nadgrađujem igru i jedva čekam da vidim šta mogu u sredu“, rekla je Radukanu.

US open:

Posle pobede nad Anđelik Kerber, Lejla Fernandez rekla je da nije iznenađena svojim uspehom, a 18-godišnja Britanka za sebe misli drugačije.

„Mislim da je Lejla postigla izvrsne rezultate i da je svačiji put drugačiji. Lično, iznenađena sam što sam ovde. Nisam očekival… Znala sam da mnogo radim i da će se isplatiti, ali nikad ne znaš kada. Cenim ovaj trenutak“.

U četvrtfinalu će se Radukanu sastati sa Belindom Benčič.

„Ona ima mnogo iskustva i u odličnoj je formi, pošto je osvojila olimpijsko zlato. I ja imam samopouzdanja, ali biće ekstremno težak meč. Znam da ću imati šansu, ali moram da igram dobro“.

Tek je letos Radukanu napustila školu, a prijatelji su zdušno uz nju.

„Dobila sam mnogo poruka drugova iz škole. Lepo je što smo i dalje u kontaktu. Moji roditelji su me zapravo ’iskulirali’ – pisala sam im, a oni mi nisu odgovorili iako su bili onlajn, ha-ha-ha. Mnogo je podrške posle Vimbldona i ovde. Veoma sam srećna i mislim da se to vidi na terenu“, zaključuje Radukanu.

Komentari

Vaš komentar