Zverev „dobio“ na sudu, niko ne zna na kom; „Ne plašim se“

ATP 28. avg 202111:376 komentara
Podeli:
Zverev Šaripova
Guliver Images

Jedan je od glavnih favorita za titulu na US openu, a Aleksandera Zvereva i dalje prati skandal i optužbe da je bio nasilan prema bivšoj devojci Olgi Šaripovoj.

Deset meseci posle izlaska prvog dela priče, objavljen je i drugi deo u kojem Šaripova, između ostalog, govori kako ju je Zverev uhvatio za vrat i udarao pesnicama u lice.
Nemački teniser reagovao je saopštenjem na društvenim mrežama.

„Moji nemački i američki advokati se bave time. Već su uspeli da izdejstvuju preliminarnu zabranu protiv izvora i protiv autora koji su objavili lažne optužbe. Sud je uvažio naše argumente i izjave, optužbe su klevetničke i lažne. Zbog toga su advokati pokrenuli dalju akciju protiv izvora i autora“, navodi Zverev i dodaje:

„Kategorički i nedvosmisleno poričem da sam zlostavljao Olju. Takođe, potpuno podržavam stvaranje ATP politike protiv nasilja u porodici. Neću se više oglašavati ovim povodom“.

Povezane vesti:

Ubrzo posle saopštenja Nemca, oglasila se i Šaripova na društvenoj mreži instagram.

„Ne plašim se tebe, ni tvoje porodice, ni tvog tima pravnih zastupnika, koji su očito naterali nemačke medije da ćute o tekstu u kojem sam ja, ali posle tvog saopštenja su napisali tuce tesktova kako si dobio slučaj protiv mene za klevetu. Zašto ja nisam svesna toga da smo bili na sudu? Nemaju li tvoji advokati moj broj? Sav tvoj uspeh i novac neće pomoći da me ućutkaš i ti to znaš. Rekla sam istinu, a ti ideš na sud da pokušaš da pobediš sa laži? Dobar pokušaj da me uplašiš, ali nemam čega da se plašim“, napisala je Šaripova.

Posle toga, usledila je konferencija za medije Zvereva, standardna kao i pred svaki veliki turnir, a novinari su ga dvaput pitali da prokomentariše optužbe.

„Oduvek sam govorio da su te optužbe lažne i sud je to potvrdio. Tako da nema šta da se kaže“, odgovorio je 24-godišnji Nemac, mada ni na insistiranje nije detaljnije pojasnio o kojem je sudu tačno reč i kada se sve odigralo.

Kakav će biti epilog drame, ostaje da se vidi.

Komentari

Vaš komentar