Zverev: Neću više da budem negativan

US Open 2. sep 202123:372 komentara
Podeli:
Alexander Zverev
Ian Johnson/Icon Sportswire

Nemački teniser Aleksander Zverev nastavlja sa odličnim igrama, pošto je u drugom kolu US Opena ekspresno savladao Alberta Ramos-Vinjolasa.

povezano

Srećan sam što sam u trećem kolu. Ovo je bio generalno veoma dobar meč za mene, ali ni Albert nije igrao svoj najbolji tenis. On je znao često da pobeđuje top 10 igrače, uspeo je da pobedi i Federera na tvrdoj podlozi i znao sam da je komplikovan protivnik. Ali kada je jednom meč krenuo na moju vodenicu trudio sam se da završim što pre. Jer često mi se dešavalo u karijeri da sam u prvim rundama gubio mnogo vremena, što je znalo da mi se obije kasnije o glavu – rekao je Zverev.

Nezaobilazna tema na US Openu su Cicipasova duga zadržavanja u toaletu, a i sam Zverev imao je svoj komentar u Sinsinatiju na tu temu.

Ne, ne želim više da pričam o tome i da budem negativan i loše o nekome da pričam. Nije to dobar osećaj i ne želim više to da radim. Da, mislim da ATP treba malo da uredi to pravilo, jer je malo frustrirajuće kada dobiješ set i neko ode na pauzu dužu od 10 minuta. Sve sam već rekao i više ne želim time da se bavim.

Komentari

Vaš komentar