Marej o Vimbldonu: Ne znam šta je najbolje za mene

Wimbledon 20. jun 20183:26 > 3:37
Podeli:
Marc Atkins/Getty Images

Endi Marej se vratio tenisu posle skoro godinu dana pauze zbog povrede kuka. Poražen je na Kvinsu od Nika Kirjosa, a kako je sam kazao pitanje je da li će biti na Vimbldonu.

Britanski teniser Endi Marej je pokazao solidnu igru protiv Australijanca Nika Kirjosa, ali je posle velike borbe morao da čestita protivniku. Staza povratka je veoma teška za Endija i on uopšte nije siguran na kojim turnirima će nastupiti narednih meseci.

Moram da vidim šta će se desiti. Ne znam šta je najbolje za mene sada. Ne bih ništa isključio u ovom trenutku. Možda budem igrao u Istbornu sledeće sedmice, a propustim Vimbldon“, kazao je 31-godišnji Marej koji je zbog pauze pao na 156. mesto na ATP listi.

Ako se u sredu ujutru probudim i ako se zaista ne budem osećao dobro to nije dobar znak“, kaže Marej koji je podsetio na onog starog Endija protiv Kirjosa posebno u prvom setu kog je dobio 6:2.

Mislim da sam igrao dobro. Nivo igre mi je bio dobar u nekim momentima. Srećan sam što sam igrao respektabilan tenis“, kaže Marej dok je i njegov protivnik Nik Kirjos rekao da ne vidi razlog zašto se Škot ne bi pojavio na Vimbldonu.