Ivanišević: Novak je kao Real Madrid, ali nažalost…

Wimbledon 1. jul 201921:52 > 22:01
Podeli:
Clive Brunskill, Getty Images Sport

Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević sarađivaće sa najboljim igračem sveta Novakom Đokovićem prve nedelje Vimbldona, a onda će morati da ode sa mesta trenera zbog ranije dogovorenih obaveza.

Ivanišević je oduševljen što ga je prvi igrač na ATP listi pozvao u svoj stručni tim, a nada se i nastavku saradnje posle Vimbldona.

Povezano

Kada te zove Novak Đoković, to je kao da te zove Real Madrid. Teško je reći ne. Nažalost, nisam uspeo da odložim sve dogovore koje sam imao od ranije, pa ću ostati uz njega samo jednu nedelju. Ali nema veze, on je profesionalac. Biće mi teško da odem, ali nadam se da neće stati na ovome, da će se ta saradnja biti nastavljena. Odlučićemo, popričati. Ali ma šta na kraju bilo, ova nedelja će mi uvek ostati posebna“, rekao je Ivanišević.

Popularni Zec je srećan što se ponovno vratio na teren, a uzbuđen je već bio i na prvom treningu.

Velika stvar za mene je bio i taj nedjeljni prvi trening. Napokon sam nakon godinu dana uživao na teniskom terenu. To je jedan nivo koji funkcioniše neverovatno, od komunikacije nadalje, sve je impresivno“, zaključio je bivši pobednik Vimbldona.

Poslušajte i jučerašnju izjavu Ivaniševića za Sport Klub.