Serena i Mari: Slavimo to što se bolje osećamo

Wimbledon 10. jul 201918:58 > 19:09
Podeli:
Getty Images/Alex Pantling

Endi Mari i Serena Vilijams, koje su u konkurenciji mešovitih parova u trećem kolu Vimbldona savladali Bruno Soareš i Nikol Meličer, zadovoljni su onim što su prikazali u datim okolnostima.

Brazilsko-američka kombinacija je u borbi za četvrtfinale slavila sa 6:3, 4:6, 6:2, posle jednog sata i 31 minuta igre.

Povezano

Dobro su igrali. Mislim da već neko vreme nastupaju zajedno. Bili su zaista solidni. Mislim da smo mi, u poređenju sa njima, imali više uspona i padova tokom celog meča. Oni su bili konstantniji. Bruno je igrao loše na svoj servis, pri rezultatu 5:4 u drugom setu. Osim toga, nismo dobili besplatne poene, morali smo da se potrudimo. Ali, zaslužili su pobedu“, istakao je Mari.

Kada je ponovna saranja na nekom narednom turniru u pitanju, recimo na US Openu, 10. teniserska sveta je kazala:

Bilo je veoma zabavno. Nismo želeli da se ovde okonča. Ali, oboje smo očigledno koncentrisani na zdravlje i pratimo situaciju iz dana u dan, pa ćemo videti šta će se desiti“.

Upitani da li imaju planove da da proslave u toku večeri, oni su kazali: 

Mi inače ne slavimo pošto izgubimo“, istakao je Škot, dok se Amerikanka nadovezala obrativši se Mariju, „Ipak, dobro je prošlo. Mislim da smo sve u svemu igrali zaista dobro, s obzirom na to da prvi put nastupamo zajedno. Ne sećam se kada si poslednji put igrao mešoviti dubl, nisam odavno. Kao što sam rekla, mi slavimo činjenicu da se bolje osećamo. Jednostavno želimo da nastavimo da se poboljšavamo. Još se takmičim u singlu, pa ću se fokusirati na to“.