Tan umorna: Pobedila Serenu pa razbesnela dubl partnerku

Wimbledon 29. jun 202221:10
Podeli:
Harmoni Tan
REUTERS/Matthew Childs

Ceo teniski svet gledao je u utorak uveče u Harmoni Tan dok je pobeđivala legendarnu Serenu Vilijams. Dan kasnije njena dubl partnerka je besna što je morala da se povuče jer je Tan zbog umora odlučila da ne igra dubl već da se koncentriše na drugo kolo u singlu.

Tamara Korpaš trebalo je da odigra svoj prvi grend slem meč u dubl konkurenciji, ali Tan se povukla iz dubla zbog povrede butine.

„Samo mi je poslala poruku jutros. Ostavila me je da čekam ovde sat vremena pre početka meča. Veoma sam tužna i razočarana i takođe sam veoma besna što sam ostala bez prilike da igram prvi dubl meč na grend slemu“, napisala je Korpaš na svom Instagramu.

„I mislim da zaista nije fer prema meni, mislim da nisam ovo zaslužila“.

„Pre početka turnira me je pitala da li bih želela da igramu dubl i ja sam pristala. Čak nisam ja nju pozvala već ona mene. Ako ne možeš da se oporaviš od meča koji je trajao sat vremena onda ne treba profesionalno da se baviš tenisom. To je moje mišljenje.

Tan se nije oglasila povodom povlačenja iz takmičenja u dublu, ali jesta Darija Sevil koja je ocenila da Tamara Karpaš baš i nije postupila na ispravan način:

„Tamarina objava je zapravo neprofesionalna i nije baš najbolji način da se steknu prijatelji“, poručila je Australijanka.

Komentari

Vaš komentar