Tražite promo fotografije? Ima onaj mali Stefanos…

Cincinnati 24. avg. 202021:12 > 21:17
Podeli:
Getty images/Tom Dulat

Šesti teniser sveta Stefanos Cicipas originalan je momak, a u njegove strasti spadaju i snimanje i fotografisanje.

Sada u mehuru Njujorka nema mnogo prostora za to, ali kaže da se ne nervira, zna da to nije najvažnija stvar na svetu. Ipak…

Povezano

„Nisam zavisnik da moram da fotografišem i snimam sve vreme, znam kada je pravo vreme, to je hobi. Trudim se da uvek istražim nove stvari, zabavno je raditi više stvari odjednom, ne da se fokusiram samo na jedno. Takođe je sjajno što mogu na neki način da zarađujem od fotografije. To mi je pomoglo u mnogo toga, počelo je kao samo hobi, a sada mi pomaže finansijski. To mi je nešto sa strane“, kaže 22-godišnji Grk.

Novinare je zanimalo kako to da Cicipas zarađuje od fotografije.

„Prodao sam neke svoje fotografije, radio za neke klijente i male biznise. Sve to kada imam slobodnog vremena. Tokom karantina neke kompanije su me pitale da uradim neke promo stvari i to mi je baš bilo uzbudljivo. To pomaže da se razvije moja kreativnost, ta situacija u kojoj treba da rešavam probleme“, objašnjava Grk.

Samo od turnira Cicipas je do sada u karijeri zaradio više od 11 miliona dolara i osvojio je pet titula, a igrao je polufinale Australijan opena 2019. godine.