Danil u pauzi: Video igre, vožnja 163 km/h i ruski kviz

Cincinnati 24. avg. 202022:18 > 22:20
Podeli:
Lintao Zhang/Getty Images

Posle pobede nad Markosom Đironom 6:4, 6:4, ruski teniser Danil Medvedev priznao je novinarima da mu je u Monaku oduzeta vozačka dozvola.

Dozvoljena brzina bila je 110 km/h, ali Rusu se žurilo kući…

Povezano

„Da, prekoračio sam brzinu i ne mogu da vozim u Francuskoj šest meseci. Prekršio sam pravila i za to moram da platim, nema šta. Išao sam 163 km/h, da sam išao 159, ne bi mi baš oduzeli dozvolu… Nije bilo nikoga i išao sam kući posle teškog treninga. Želeo sam što pre da stignem“, priznao je Medvedev.

Rus kaže da je tokom pauze uveče često igrao video igre. Osim toga, igrao je i jedan ruski kviz u kojem su oblasti sport, istorija, geografija, umetnost i nauka.

„I nisam tako loš, dobar sam, ima i rang-lista, sviđa mi se što je kompetitivno. Najbolji sam u sportu, ne samo u tenisu. Moj tata je voleo sport i gledao je mnogo biciklizam, hokej ponekad. Ja volim košarku, kao mlađi sam gledao i karling i snuker, a vrlo retko gubim u pitanjima o fudbalu“, objasnio je Rus.

Medvedev je poručio i da je tek posle prvog poena shvatio da se igra bez publike, kada nije čuo nikakvu reakciju na viner, a dodao je i da nema ništa protiv virtuelnog navijanja.

U osmini finala Medvedeva čeka Aljaž Bedene.