Ćorić: Uživaću u finalu, nemam šta da izgubim

Cincinnati 21. avg 202211:283 komentara
Matthew Stockman/Getty Images

Borna Ćorić je nastavio sa senzacionalnim partijama u Sinsinatiju i stigao do svog drugog finala na turnirima Masters serije.

Protiv Britanca Norija rutinski je slavio 6:3, 6:4 za mesto u odlučujućem meču gde će večeras od 22.30 uz direktan prenos na Sport klubu 2 odmeriti snage sa Stefanosom Cicipasom.

povezane vesti

Bio je to lud dan sa mnogo čekanja, ali se završilo kako treba, igrao sam izuzetno dobro”.

Borna sa Cicipasom ima skor 1-1, na istoj podlozi je dobio Grka na US openu pre dve godine.

Nemam mnogo da izgubim. Uradio sam sve što sam mogao ove nedelje, više nego što sam očekivao, tako da ću samo da uživam”.

Hrvat je trenutno 152. na svetu i u prethodnom periodu je prošao kroz izuzetno težl period.

Kada si u top 20 ili top 30, možeš da budeš traljav ponekad i da se provučeš. Ali kad padneš na broj 200, ne znam gde sam tačno bio, ali znao sam da moram da radim triput jače nego što sam ranije radio. To sam i učinio. Poslednjih šest meseci bio sam veoma koncentrisan. Zadržao sam hladnu glavu čak i kada sam gubio”.

Sa druge strane mreže biće Cicipas koji  ima najviše pobeda ove sezone (46) i juri svoj treći masters, posle dve titule u Monte Karlu.

Spreman sam za finale, znam da nije lak zadatak igrati sa Bornom. Vraća se iz povrede, igra izvanredno i uložiće mnogo truda”, rekao je Grk.

Komentari

Vaš komentar