Tim: Rodžer je legenda, a mi igramo protiv njega…

Indian Wells 18. mar. 20196:25 > 6:32
Podeli:
Clive Brunskill/Getty Images

Dominik Tim je posle trijumfa u finalu Indijan Velsa imao veoma lepe reči za Rodžera Federera koga je savladao u tri seta za prvi Masters u karijeri.

Kako je slavio u finalu Mastersa u Indijan Velsu, Austrijanac Dominik Tim će biti četvrti reket sveta. Na četvrtoj poziciji na ATP listi će zameniti baš Rodžera Federera koga je u nedelju u Indijan Velsu sprečio da osvoji 101. trofej u karijeri.

Za mene je ovo nerealno. Uživao sam u svakoj sekundi meča. Imao sam problema da se priviknem na Rodžerovu igru, nijedan moj dosadašnji protivnik nije tako igrao. U prvom setu je bio neverovatan. Ja sam se mučio pomalo ali sam uspeo da nađem način da se vratim u meč“, rekao je Dominik Tim posle pobede u finalu. 

Rodžer je jedna od najvećih legendi ikada. Neverovatno je da i dalje možemo da igramo protiv njega u ovim velikim mečevima“, poručio je Tim. 

Najbolji teniseri i teniserke posle završenog Indijan Velsa idu u Majami gde će se igrati takođe turniri i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, a prenose možete da pratite na kanalima Sport Kluba.