Radukanu: Nova iskustva, zahvalna sam na tome

Indian Wells 9. okt. 202110:023 komentara
Podeli:
Ema Radukanu
Sarah Stier/Getty Images

Britanska teniserka Ema Radukanu rekla je posle eliminacije u drugom kolu Indijan Velsa da je njena rivalka Alijaksandra Sasnovič odigrala izuzetan meč i da je zasluženo pobedila.

Beloruskinja koja je 100. na WTA listi slavila je u dva seta 6:2, 6:4, posle jednog časa i 25 minuta.

„Igrala je iskusnije od mene, obavila je svoj plan igre bolje od mene i zaslužila je pobedu. Bolja forma dolazi igranjem mečeva, a ja trenutno ne mogu da pariram. Nisam igrala mečeve mesec dana, od US Opena, a ta forma koju želim će stići igranjem iz sedmice u sedmice“, rekla je šampionka US Opena.

Osamnaestogodišnjakinja je objasnila i šta joj predstoji u daljem radu.

„Verovatno ću prvo pogledati ovaj meč i bistrije glave razmišljati o svemu. Tek tada ću moći da planiram šta dalje, trebaće mi vremena da se prilagodim onome što se dešava. Još uvek sam nova u svemu. Iskustva koja prolazim su nova za mene. Ne osećam se sjajno sada, ali ipak, spoznala sam jednu bolju i širu sliku karijere i zahvalna sam na ovom trenutku kroz koji prolazim„, istakla je Ema i dodala:

„To je lekcija više. Ako ste fokusirani samo na rezultat, možete veoma lako da se razočarate. Ja imam samo 18 godina i potrebno je da samu sebe malo rasteretim, opustim“.

Alijaksandru Sasnovič posle pobede nad Radukanu čeka duel protiv Simone Halep.

Komentari

Vaš komentar