Mari bez problema protiv Manarina, prošao i Aleksandar Vukić

Orlando Ramirez-USA TODAY Sports

Endi Mari se plasirao u drugo kolo Indijan Velsa savladavši Adrijana Manarina 2:0, po setovima 6:3 i 6:2. Dalje su prošli i Aleksandar Vukić, Džon Milman, Đanluka Mager, Krustofer Jubanks.

Mari je posao protiv Adrijana Manarina završio za nešto manje do sat i po. U prvom setu je jedini brejk napravio u šestom gemu kada je vodio 3:2, a u drugom je u sličnom delu seta uspeo da slomi protivnika i da mu uzme i dva puta servis. Mari će u narednoj rundi igrati protiv Karlosa Alkarasa koji je 30. nosliac i koji je slobodan u prvom kolu.

Momak poreklom sa Balkana koji igra pod zastavom Australije, gde je inače rođen i gde je odrastao, savladao je Pabla Anduhara u dva seta. 202. igrač sveta je kvalifikant u Indijan Velsu i dobio je prvi set 7:5 protiv 96. tenisera sveta. U drugom setu je Aleksadnar napravio brejk u petom gemu, poveo je 3:2 i do kraja tu prednost nije ispuštao. Završio je drugi set 6:4.

Đanluka mager je dobio Martona Fučoviča. Iako je Mađar lako dobio prvi set 6:1, zatim je Mager slavio 6:3 i 6:2. Jubanks je izbacio Gerasimova 2:0, po setovima 6:3 i 6:3, a Džon Milman Džeka Soka 2:1. Po setovima je bilo 7:5, 4:6 i 6:3. Dalje su prošli i Nakašima i Gomes i to u dva seta protiv Korije i Bagnisa.

Komentari

Vaš komentar