"Masters u Majamiju biće odigran kako je planirano"

Miami 9. mar. 202020:47 > 20:50
Podeli:
Michael Reaves, Getty Images Sport

U ponedeljak je objavljeno da je otkazan prvi Masters sezone koji se tradicionalno igra u Indijan Velsu. To je donelo i pitanja šta će biti sa narednim Masters turnirima, a odgovor stiže iz Majamija.

U ponedeljak je zvanično otkazan Masters u Indijan Velsu, a to je pokrenulo i niz pitanja o sudbini turnira iz serije 1000 koli slede u Majamiju, Monte Karlu, Madridu i Rimu.

Povezano

Organizatori Mastersa u Majamiju oglasili su se zvaničnim saopštenjem u kome se navodi da za sada sve ostaje kako je i planirano:

„Masters u Majamiju biće odigran kako je i planirano, od 23. marta do 5. aprila. Bezbednost ostaje glavni prioritet i zbog toga pratimo situaciju vezanu za koronavirus na lokanlno, državnom i saveznom nivou u saradnji sa zdravstvenim organizacijama. Takođe, sarađujemo sa ATP i WTA kako bismo na najbolji način obezbedili sigurno okruženje za navijače, igrače i svo osoblje“, navedeno je u saopštenju.

Ukoliko sve bude onako kako se nadaju organizatori, Masters iz Majamija pratićete na kanalima Sport Kluba, kao i svih ranijih godina.