Lajović ispao posle odličnog starta, Tijafo ide na Medvedeva

Miami 29. mar. 20218:48 > 8:51
Podeli:
Dušan Lajović
Geoff Burke-USA TODAY Sports

Srpski teniser Dušan Lajović završio je takmičenje u Majamiju jer je ispao od Frensisa Tijafoa 2:1, po setovima 1:6, 7:5 i 6:3. Američki teniser će u osmini finala igrati sa Danilom Medvedevim.

Prvi set u duelu Tijafoa i Lajovića je trajao svega 29 minuta, a u njemu je Duci pokazao da je veoma motivisan i dobio je set 6:1. U drugom setu je Lajović porpustio dve odlične šanse na 4:4. Tada je imao uzastopne brejk šanse. Da ih je tada iskoristio imao bi priliku da servira za meč, ali je Tijafo uspeo da se izvuče i da kasnije napravi brejk u 12. gemu za 7:5.

U poslednjem setu je Lajović servis izgubio u četvrtom gemu, a posle toga se nije oporavio i Tijafo je dobio set 6:3. Frensis će u narednom kolu igrati sa Danilom Medvedevim koji je do osmine finala došao savladavši Alekseja Popirina.

Aleksander Bublik je u dva seta izbacio 104. igrača na svetu Džejmsa Dakvorta. Bilo je 6:4 i 6:4, a meč je trajao sat i 24 minuta.

Tejlor Fric je bio bolji od Kamerona Norija takođe u tri seta. Bilo je 6:4 u prvom setu za Frica, da bi Britanac dobio drugi 6:3. U poslednjem je Fric dominirao 6:1 za prolaz u osminu finala.

Komentari

Vaš komentar