Teško veče za favoritkinje u Majamiju

Miami 29. mar. 202111:51 > 11:52
Podeli:
Sofia Kenin
Novak Đoković, Roger Federer

Četvrti nosilac turnira u Majamiju Sofija Kenin ispala je u tri seta od Ons Žabur, dok je deveta teniserka sveta Bjanka Andresu uspela da prođe ali tek posle tri seta protiv Amande Anisimove.

Ons Žabur je dobila prvi set protiv Sofije Kenin 6:4 za pola sata, da bi Kenin istom merom uzvratila u drugom setu koji je trajao 41 minut. U trećem je Ons Žabur napravila ključan brejk u devetom gemu i povela je tada 5:4, a kada je overila svoj brejk dobila je set 6:4.

Bjanka Andresku je imala velike probleme protiv Amande Anisimove koju je dobila u tri seta. Prvi je već bio dovoljno težak a Kanađanka je bila bolja tek posle taj brejka 7:6. Takođe je i Anisimova dobila drugi set istom merom, da bi u trećem Andresku napravila brejk u petom setu i tako je povela 3:2. Do kraja je držala svoj servis i tako je obezbedila prolaz u sledeće kolo.

I Garbinje Mugurusa je morala da igra tri seta i to protiv Ane KAlinskaje. Ruskinja je dobila prvi set 6:4, a onda je usledio preokret koji je tajao skoro dva sata. Mugurusa je dobila drugi set 6:3, a treći 6:4.

Komentari

Vaš komentar