ITF fjučersi u SC Meridiana koji 'krije' sportsku tajnu

Tenis ostalo 2. jun. 201813:03 > 13:09
Podeli:
Meridiana

Novi Sad će ovog leta, kao i ranijih godina biti domaćin tri ITF fjučers teniska turnira. Pre toga na istim terenima, u Sportskom klubu Meridiana biće odigrana i dva turnira za dečake do 12 godina kao i u konkurenciji seniora i seniorki.

Meridiana

Zanimljiva informacija dovela nas je i do lepe sportske priče koju pričaju u novosadskoj Meridiani.

Ali, da počnemo od turnira koji će nagradnim fondom od po 15.000 dolara svakako privući i neka zanimljiva teniska imena.

Avgust će biti mesec u kome će se na devet šljakastih terena Meridiane odigrati ITF fjučers turniri. Sve počinje četvrtog dana osmog meseca kada startuje prvi turnir (4. – 12. avgust). Drugi je zakazan za 11, a treći za 18. avgusta. Poslednja nagrada na profesionalnim ITF turnirima će biti dodeljena 26. avgusta kada se i završava treći turnir.

Tragom ove informacije, došli smo i do priče koja se krije iza kapija Meridiane.

Pored svega što ljubiteljima sporta nudi Novi Sad, Meridiana je prava sportska oaza. Na jednom mestu, uz sjajne uslove možete se baviti tenisom i fudbalom, možete koristiti bazen, ali (ako ste u tinejdžerskim godinama) možete se upisati i u Gimnaziju.

Škole tenisa i fudbala su ono što život u Meridiani svakodnevno čini zanimljivim i bučnim. Uz škole sporta za decu, tu su, kažu nam, i termini za rekreativce tako da za svakoga ima po nešto.

Za sada možemo samo fotografijama da vam zagolicamo maštu, a već u avgustu ćemo se potruditi da i okom kamere zabeležimo ono što se dešava u Meridiani.

Možda tamo upoznamo nekog od budućih velikih šampiona.