Kome će trofej? ATP Abu Dabi od 14:00 SK1

Tenis ostalo 3. jan 20150:42 > 0:47
Podeli:

Kome će pripasti trofej u Abu Dabiju? Ko će na najbolji mogući način najaviti 2015. godinu?

U finalu se sastaju Novak Đoković i Endi Mari, ali pre toga, od 14:00 gledamo duel za treće mesto. U njemu će se sastati Stanslas Vavrinka i Rafael Nadal.
Mnogo važnije od bronzane medalje će biti da vidimo ko će se bolje oporaviti od teškog poraza u polufinalu. Oboijica su bukvalno poniženi, Nadal je dobio tenisku lekciju od Marija a Vavrinka od Đokovića. Podsetimo, ovo je i repriza finala Australian Opena iz prošle godine.
U finalu od 16:00 rekete će ukrstiti Novak Đoković i Endi Mari. Britanac je uvek nezgodan protivnik Đokoviću i svakako je ovo prava provera i za jednog i za drugog pred teške testove koji slede. Možda ćemo moći da lociramo i promene u igri i taktici koje bi mogli da primene u novoj godini. Iako je egzibicioni meč, mnogo bi značilo da godinu započnu peharom.
Ali, ovo nije ni približno sve od tenisa što ćemo gledati u skorije vreme. Najbolje igračice se takmiče u Ouklendu, Brizbejnu, Šenženu i Sidneju, dok ćemo gledati i muške turnire iz Sidneja, Brizbejna i Ouklenda, tako da ćete, ako bolujete od insomnije, definitivno imati šta da radite narednih nedelja…

Author: BJ