KRAJINOVIĆ: Nemam šta da izgubim

Tenis ostalo 26. mar 20159:50 > 10:15
Podeli:

Srpski teniser Filip Krajinović izjavio je da želi da na najbolje mogući način iskoristi ukazanu šansu protiv Francuza Gaela Monfisa u drugom kolu Majamija.

„Sve u svemu sam zadovoljan, igraću u drugom kolu protiv Monfisa, u meču u kojem nemam šta da izgubim i daću sve od sebe. On je favorit, ali želim da iskoristim šansu koja mi se ukazala“, rekao je Krajinović agenciji Beta.
Krajinović je prošao u drugo kolo turnira Masters serije u Majamiju pošto mu je sunarodnik Dušan Lajović predao meč zbog povrede desnog lakta u trećem setu. Lajović će izgubiti dosta bodova, jer je prošle godine došao do trećeg kola. 

„Drago mi je što sam prošao dalje, ali sam imao mnogo sreće jer je Dušan igrao bolje. Imao sam sreće. Mnogo mi je žao što se tako završilo, mi smo jedni od najboljih drugara. Previše ga poštujem, kao i on mene“, kazao je Krajinović. 

Popularni „Fića“ je priznao i to da mu teški vremenski uslovi u Majamiju daju prednost u odnosu na većinu ostalih tenisera, s obzirom na to da je četiri godine trenirao na akademiji IMG u mestu Bradenton na Floridi. On je iz kvalifikacija uspeo da uđe u glavni žreb i u Indijan Velsu i ovde u Majamiju.

Author: BJ