Drugi dan Vimbldona 13.00

Čim Dragana i Baki popričaju u studiju od 12.00, žurimo na terene Vimbldona, gde će danas biti, ako vreme dozvoli, pregršt dobrih mečeva.

Meteorolozi kažu da će se Zevs, ili „Thor“ kako se zvao kod Kelta, danas biti darežljiv, pa bi trebalo da može da se igra ceo dan.

Elem, krećemo od novog terena broj 3, i meča Jelene Janković i Marije Hoze Sančez. Sančezova je veoma neortodoksna teniserka, uvek je nezgodno igrati protiv nje, ali Jelena je u dobroj formi i verovatno joj odgovara uloga „dark horsa“ na ovom turniru.

Onda ćemo ući u meč Ivo Karlović – Janko Tipsarević ako je počeo ili otpratiti derbi muškog dela singla Radek Štepanek – Fernando Verdasko. Propratićemo Tipsarevićev meč uz napomenu da nećete propustiti ništa od duela Federer – Kukuškin, koji će se verovatno preklapati, probaćemo da iskombinujemo to.

Program završavamo na centralu duelom Žeremi Šardi – Novak Đoković. Nadamo se samo da se Novak Neće mučiti kao prethodne dve godine u prvom kolu, kada je jedva izlazio na kraj sa Benetoom i Olivijeom Rohusom. Osim toga, probaćemo koliko god možemo da vam prenesemo dešavanja sa mečeva Serene Vilijams, Robina Soderlinga, a ne zaboravimo da je danas i revanš istorijskog duela Mau – Izner, mada je teško verovati da mogu da prirede ponovo onakav spektakl.

Naravno, od 22.00 ponovo studio, od 22.30 pregled, a vi uživajte!

Author: Branislav Jocić