Jorovićeva za SK: Sačuvali su igrače, navijače i svet

WTA 3. apr. 202014:00 > 14:01
Podeli:
Mike Hewitt/Getty Images

Srpska teniserka Ivana Jorović istakla je za Sport klub da je prekid sporta usled pandemije koronavirusa još jedan izazov koji trudom i verom u sebe može da bude prevaziđen.

Neočekivano nas je zadesila pandemija koju na sve načine pokušavam da zaboravim i da se fokusiram na neke druge stvari. Imala sam operaciju lakta pre šest meseci i samo što smo uspeli da saniramo tu povredu, desilo se koronavirus. Ipak, to je sada najmanje važno. Bitne su neke druge stvari i da ovo što pre prođe“, istakla je Jorovićeva i dodala:

Povezano

Vimbldon mi je ostao u najboljem sećanju jer sam tu ostvarila svoju prvu pobedu. Organizatori su doneli pravu odluku, sačuvali su i nas, gledatelje i ceo svet“.

Upitana na koji način provodi vreme u karantinu, 22-godišnjakinja je kazala:

Treniram kod kuće da bih koliko-toliko održala formu. Nema odustajanja. Bitno je da veruješ u sebe i u to što radiš. Svaki trud se na kraju isplati. Mislim da ako nastavim da se trudim i da treniram i uz podršku svog tima i svoje porodice, mogu daleko da doguram. Najbitnije je da se ne odustane u ovako teškim momentima“.

Studio Sport kluba o otkazivanju Vimbldona počinje u 20 časova.