Šarapova šokirana brojem dobijenih poruka i poziva

WTA 10. apr. 202015:45 > 15:52
Podeli:
Getty Images/Matthew Stockman

Pet dana nakon što je na društvenim mrežama objavila broj svog telefona, Marija Šarapova je priznala da je šokirana količinom poruka i poziva, te interesovanjem njenih obožavatelja.

Iako je kao bivša najbolja teniserka sveta navikla na svu vrstu popularnosti, popularna „Maša” ipak nije očekivala da će se njen telefonski aparat prosto usijati.

A koliko je lepa Ruskinja dobila poruka i poziva, verovatno samo ona zna, ali prema broju pregleda video zapisa, kojeg je objavila na Tviteru, telefon je morao da poludi.

U prva dva sata, video je imao neverovatnih 600 hiljada pregleda, a taj broj je samo rastao kako je vreme prolazilo. Dva dana kasnije, petostruka osvajačica Gren slem turnira, oglasila je još jednom porukom.

Za 40 sati 2,2 miliona pregleda. To je trenutno stanje mog telefona…

Povezano

Verovatno bi pregleda bilo mnogo više poruka, da njena kartica nije bila geografski ograničena samo na područje Sjedinjenih Američkih Država. Čak su i ruski navijači bili uskraćeni za kontakt sa Šarapovom.

Mnogi su poželeli da Maša pokrene i „WhatsApp” aplikaciju na istom telefonskom broju.

Oni koji su imali sreće i poslali joj poruku, verovatno još čekaju na odgovor. U četvrtak naveče, Marijin video je već imao 3,8 miliona pregleda!

S obzirom na to da je bila vrhunska teniserka, Šarapova se danas odlično snalazi u poslovnim vodama. Jednostavno, bila je dovoljno zrela da pronađe ravnotežu između profesionalne teniske i poslovne karijere. Danas je mnogo iskusnija u poslovnim vodama, što je vidljivo i u njenim odlukama, jer se vrlo dobro koristi svojim imenom i sopstvenim brendom.