WTA Čalrston od 16:00 SK+

WTA 1. apr 201312:47
Nema odmora za najbolje teniserke sveta, pratimo Monterej i Čarlston, a u ponedeljak od 16:00 uz direktan prenos na SK+, direktno smo na zelenoj američkoj šljaci.
Prvi meč igraju mlada domaća teniserka Džejmi Hempton i beloruska teniserka Olga Govorcova. U jednom trenutku, izgledalo je da Govorcova može da prati Azarenku do samog vrha, ali je počela da stagnira. Možda će baš sada popraviti formu.
Posle toga ne pre 18:00 na teren izlaze dve domaće teniserke. Iskusna Varvara Lepčenko ukršta rekete sa mnogo mlađom Kristinom MekHejl. Treći meč, ne pre 20:00 je evropski derbi. Frančeski Skjavone baš ne ide ove sezone i ako će negde naći put za porvratak nazad, to je šljaka. Protivnica joj je španska teniserka Silvija Soler Espinoza.
I konačno ne pre 22:00, Andrea Petković izlazi na teren protiv još jedne američke teniserke. Tamnoputu Tejlor Taunzend smo gledali protiv Ane Ivanović na Indijan Velsu i jasno je da je talentovana, ali da još nije spremna baš za najveće turnire i mečeve. Podsetimo, na ovom turniru igraće, pre svega, Serena Vilijams i Jelena Janković.

Author: BJ